Doorgaan naar hoofdcontent

Grote uitgave(n)

Een tijdje terug schreef ik tussen neus en lippen door dat we een grote uitgave hadden gedaan. We hebben namelijk een nieuwe (tweedehands) auto gekocht. Daar is een heel denk- en afwegingsproces aan vooraf gegaan.

Zoals trouwe lezers van dit blog misschien wel weten vielen de onderhoudskosten aan onze vorige auto ons behoorlijk tegen. In die paar jaar tijd hebben we enkele duizenden euro's weggebracht naar onze dealer.

De laatste tijd maakte onze auto weer een raar geluid. Alsof er ergens bij een voorwiel wat aanliep. Dat werd steeds wat erger. Dat zou dus kosten met zich meebrengen.

Wel gingen we nog met onze intussen oude auto op vakantie. Daar hadden we ons jaarlijkse spelletje willen we binnenkort een nieuwe vouwwagen kopen of willen we gaan sparen voor een caravan?
Nadat we diverse medekampeerders met caravan zagen die heel makkelijk zich installeerden en weer vertrokken, besloten we (weer) eens een lijstje te maken van de voor- en nadelen van beide opties.

Dit keer viel uiteindelijk de balans op een caravan. Grootste nadeel daarvan was dat we dan sowieso een nieuwe auto nodig zouden hebben. Ander nadeel was dat we voor een caravan ook nog wat langer zouden moeten doorsparen. Geld voor zowel een auto als een caravan die aan onze wensen voldoen hadden we namelijk niet.

In de luie campingstoel keken we eens wat rond op internet om te kijken welke auto's in aanmerking zouden komen. De auto moest dus voldoende trekkracht hebben om een medium sized caravan te trekken, bij voorkeur een trekhaak, voldoende ruimte voor een kinderwagen in de kofferbak en voldoende jong zijn om zeker 6 jaar mee te kunnen doen. Dat laatste betekent voor ons dat de auto niet ouder dan 4 jaar mocht zijn, wij hanteren als vuistregel maximaal 10 jaar. Volkomen arbitrair, maar dat hebben we ooit zo bedacht. Oh ja, en natuurlijk bij voorkeur niet te duur natuurlijk.

Uiteindelijk kwamen we uit bij een Skoda Octavia. En even zoeken op internet leerde ons dat de dealer bij ons om de hoek er één te koop had staan die aan alle wensen voldeed, en nog wat meer ook kwa luxe.

Nadat we terugwaren van vakantie hebben we contact opgenomen met de dealer en die was na wat onderhandelen bereid om ons nog een mooi bedrag voor onze oude auto terug te geven.

Wel moesten we nog een aardig bedrag bijbetalen na de inruilprijs. Zo veel geld hadden we niet in onze spaarbuffer zitten, dus hebben we die betaald door een zo'n 60% van onze beleggingen te verkopen.

Nu is het dus zaak om weer flink te gaan sparen, zodat we onze buffer weer voller krijgen en daarnaast geld opzij kunnen zetten voor de caravan.

Oh ja, de auto rijdt heerlijk en we hebben er al spijt van dat we niet veel eerder een dergelijke auto gekocht hadden...

Reacties

  1. Leuk voor je savingsrate, maar genieten is ook belangrijk!
    Koop je de caravan in het najaar? Seizoens producten zoals cabrio en tuinstoelen zijn vaak aan het einde van het seizoen goedkoper. De vouwwagen dan weer in het voorjaar verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee nog niet. En dan zijn ze het duurst, dan komen de 2019 modellen al op de markt.. Maar eerst moet er nog flink gesaved worden om die caravan te kunnen kopen.. ;)

      Verwijderen
    2. Een nieuwe caravan is dan inderdaad op z'n duurst, maar willen jullie beslist een 2019 model kopen? De 2018 modellen die nog bij de caravanverkoper staan worden dan vaak flink afgeprijsd. En tweedehands caravans zijn dan ook het goedkoopst, omdat mensen graag hun caravan verkopen voordat deze weer terug in de winterstalling moet. De mensen die een 2019 model kopen, krijgen deze in het voorjaar afgeleverd, en door dan in het najaar hun "oude" caravan te verkopen, besparen ze de kosten voor de winterstalling.

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie nieuwe auto. Fijn dat hij zo bevalt, dan doet het allemaal wat minder zeer. ;-) Veel rijplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met de aankoop, dat zijn fijne auto's!! Jammer dat je je beleggingen er voor moest aanspreken, heb je wel winst gemaakt met die verkochte beleggingen, anders is het dubbel jammer?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja gemiddeld 10% winst in anderhalf jaar tijd dus niet dubbel jammer :)

      Verwijderen
  4. Blijft eigen keuze die jaartallen hier net een gekocht gaat ook nog wel 8 jaar mee en dan is ie ruim 20 :-)

    Wel een gekocht met juiste motor ? Zijn mooie auto,s die Octavia,s,:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toch heel nieuwsgierig wat de auto gekost heeft? Skoda rijdt fijn en zuinig :) wij hebben een simpele skoda fabia, was 6 jr oud toen we m 6,5 jr geleden kochten Nog steeds heel blij mee! Klein maar zuinig en weinig onderhoud eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd! Is jullie aandelenpotje juist voor dit soort dingen bedoeld? Neem je in je berekeningen ook het verlies van eventueel toekomstig rendement op je aandelen mee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja de beleggingen horen voor ons gewoon bij de buffer. Uiteindelijk kost zo'n aankoop altijd geld, maar toekomstige beleggingswinsten hebben we niet meegenomen.

      Verwijderen
  7. Gefeliciteerd en ik herken het gevoel van de aanschaf van een auto met comfort. Ondanks dat wij onze huidige auto veel minder nodig hebben, genieten we er enorm van als ook onze snappcar huurders.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd! Het is een mooie auto waar jullie zeker lang plezier van zullen gaan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie bak. Wel een flinke uitgave. Lijkt me lastig, je aandelen hiervoor aanspreken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat valt mee hoor moet ik zeggen. Het had toch een keer gemoeten het was nu alleen wat eerder dan origineel gepland..

      Verwijderen
    2. Wat een mooie auto! Daar ga je vast jaren plezier van hebben.

      Verwijderen
  10. Mooie auto! Een vriendin van mij heeft zo eentje vorig jaar gekocht en die is er nog steeds erg blij mee. Fijn dat je in ieder geval de mogelijkheden had om deze nu al te kopen. De caravan zou ik idd als het even kan op een gunstig moment kopen, misschien voor ze weer de stalling in moeten (bij tweedehands) en anders inderdaad net na de komst van de nieuwe collectie? Tenzij je natuurlijk nieuwe collectie wilt, dan mooi wachten tot die weer ouder is ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heeft u financiële problemen? ZO JA! Neem contact op met Kvithyll Finance and Mortgments Limited® Voor kleine en grote leningen. Wij bieden allerlei soorten leendiensten om aan uw financiële behoeften te voldoen, zoals persoonlijke lening, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, bedrijfslening, onderwijslening, woninglening tegen een lage rente van 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: kvithyllfinance@gmail.com Uw tevredenheid en financieel succes is ons doel en uw samenwerking zal een goede ervaring zijn. WhatsApp: +17816567138 het tegoed staat open voor iedereen, ongeacht de nationaliteit.

    E-mail: kvithyllfinance@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen


  12. Ben je een zakenman of -vrouw? ik ben de CEO van het leningbedrijf Hope Elinal en ik wil dat jullie allemaal weten dat we getraind zijn om alleen leningen te lenen aan mensen die een lening nodig hebben om hun kerstavond op een betere manier dan ooit tevoren te vieren en ook degenen die in behoefte aan financiële ondersteuning wat dan ook, dus als u op zoek bent naar een kerstlening of een lening om uw schulden of rekeningen te zuiveren, dan kunt u contact met ons opnemen op onze e-mail in VIA (kplender@outlook.com) voor meer informatie op deze transactie lening fondsen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heeft u een dringende lening nodig om uw bedrijf te financieren of voor welk doel dan ook? wij zijn gecertificeerd en legitiem en internationaal gelicentieerde leningverstrekker We bieden leningen aan bedrijven, bedrijven en particulieren tegen een betaalbare rente van 2%. Het kan een korte of lange termijn lening zijn of, zelfs als u een slechte kredietwaardigheid heeft, wij zullen uw lening zodra we uw aanvraag ontvangen. wij zijn een onafhankelijke financiële instelling. We hebben in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd door het verstrekken van verschillende soorten leningen aan duizenden van onze klanten. Wij bieden gegarandeerde leningdiensten van elk bedrag aan burgers en niet-staatsburgers. Wij bieden eenvoudige persoonlijke leningen, commerciële / zakelijke lening, autolening, leasing / apparatuurfinanciering, schuldconsolidatielening, woninglening, enz. Voor alle burgers en niet-staatsburgers met ofwel een goede of slechte kredietgeschiedenis. Als u onze bedrijfs-e-mail nodig heeft: (kplender@outlook.com whatsapp: +13312045985), kunt u ons e-mailen met uw gegevens. E-mail mij vandaag nog en u zult blij zijn dat u dit hebt gedaan. E-MAIL: kplender@outlook.com whatsapp: +13312045985

    BeantwoordenVerwijderen
  14. U bent op zoek naar een groot bedrag om uw bedrijf nieuw leven in te blazen of bent op zoek naar een lening om uw huis te kopen.
    Wij kunnen u deze lening verstrekken.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp-nummer: +33784505888
    Website: https://www.creditfinance-bank.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LOAN COMPANY we Biedt zowel financiering op lange als op korte termijn. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, bedrijfslening, zakelijke leningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000.000. (Twenty Five Million Dollars). Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte kredietkeuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar we naar toe kunnen gaan als de traditionele bronnen voor uitlenen falen. Als u geïnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met onderstaande informatie per e-mail: robertokennety@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heb je een lening nodig? Hier is een kans voor mensen met een financieel probleem en degenen die een financiële opleving in hun leven willen, we geven leningen tegen een zeer redelijke rente, we geven allerlei leningleningen, zakelijke leningen, medische leningen, woningkredieten, studenten lening enz. om de natie te helpen bij financiële stress. Bedrijfsnaam: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Neem vandaag nog contact met ons op
    E-mail voor financiële hulp: plutocreditfinancier@gmail.com
    WhatsApp: +18474539904

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kreeg zojuist een lening van € 50.000 van een gerenommeerd kredietbedrijf, het leningproces was snel en het krediet heeft een magere rente, ik ben verrukt en hier verwijs ik naar alle leningaanvragers om contact op te nemen met Wendy Finance Inc, contact ze via e-mail: wendyfinance04@gmail.com

    oprecht
    Andy

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financiën voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financiën? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die geïnteresseerd zijn om te lenen als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financiën voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financiën? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die geïnteresseerd zijn om te lenen als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 35.000EUR waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo meneer / mevrouw,

    Heeft u een dringende lening nodig, of heeft u een herfinancieringslening nodig, heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen? Een lening nodig om een auto of huis te kopen? Zo ja, geen zorgen meer, wij bieden alle soorten leningen tegen een acceptabele rentevoet zonder het krediet te controleren !!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail.

    E-mail: sabinhelps@gmail.com

    Nou bedankt.
    Mr. Karin Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.




    Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.




    Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.




    Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.




    Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en werken samen aan bedrijven met een rentevoet van 3% per jaar, het minimale bedrag dat u kunt lenen is 2.000,00 euro Maximaal 10 miljoen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag contact met ons op via dit e-mailadres, Amerisavefinancials@gmail.com voor meer info.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. HEBT U EEN LENING NODIG OF WILT U UW HUIS HERINNEREN, Rekeningen BETALEN, UW BEDRIJF UITBREIDEN MET EEN 3% RENTEVOET? ZOEK NIET VOOR EXTRA CONTACT Via: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +15079442795

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Getuigenis over hoe ik mijn lening van 2% heb ontvangen (Frank Loans Services)

    Ik zou zonder voorbehoud aanraden om samen te werken met Frank Loan Services, als u op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online winkelen voor mijn hypotheeklening. Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon was dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing voor mij en mijn gezin te nemen. Ze bieden zowel korte als lange looptijden. uitlenen binnen 1-50 jaar leenduur, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze door mij zijn getest en vertrouwd in tegenstelling tot andere bedrijven.

    Vindt u het moeilijk om kapitaaldienst te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? heeft u geld nodig om uw persoonlijke zaak op te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om een ​​lening te krijgen vanwege je credit score maak je geen zorgen meer, want Frank Loans Services is hier om je te helpen je rekeningen af ​​te betalen en een goed bedrijf te starten, ze bieden leningen tegen een zeer lage betaalbare rentevoet van 2% geïnteresseerde personen moeten vriendelijk contact met hem opnemen via e-mail: k.frankloans@gmail.com Mobiel: + 1-713-389-6778.

    Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldenconsolidatieleningen, zakelijke leningen, beveiligde en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen, neem vandaag contact met hen op voor verdere vragen via e-mail : k.frankloans@gmail.com Mobiel: + 1-713-389-6778.

    Uw financiële tevredenheid is er. Doel en uw samenwerking met hen zal een goede ervaring zijn. Neem vandaag nog contact met hen op voor meer informatie als u geïnteresseerd bent in leningen via zijn e-mail: k.frankloans@gmail.com Mobiel: + 1-713 -389-6778.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Spolehlivé a solidní finanční půjčky pro celou Českou republiku právě teď. Nabízím vám půjčku od 40 000 do 10 milionů Kč bez zajištění. Rychlý a efektivní schvalovací proces se schválenými aplikacemi s vysokou propustností. Ve vašem městě lze také domluvit schůzku k podpisu smlouvy o úvěru. Realizace úvěru včetně platby Finance do 24 hodin od podpisu smlouvy o úvěru. Zeptejte se zdarma a bez závazku e-mailem: lenkaring501@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo!

    Financiële steun nodig? Volg het geld en je krijgt meteen alle soorten krediet!

    € 5.000 tot € 10.000.000,00
    * doel * rentevoet van 3%
    * Keuze tussen 1-20 jaar loon.
    * Kies tussen maandelijks en jaarlijks betalingsplan.
    * Flexibiliteit van de lening.

    Neem voor hulp contact met ons op. E-mail: creditfinancierhome@gmail.com

    vriendelijke groet
    Beheer

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hallo, ik ben Jane, een Amerikaan, ik wil met je delen over supremloans1124@gmail.com waar ik mijn dringende lening zou kunnen krijgen om mijn bedrijf te financieren en al mijn schulden te betalen als je hier nog steeds op zoek bent naar een lening online, neem gewoon contact op met supremloans1124@gmail.com en u krijgt uw leningen zonder uitstel tegen 2%

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Snelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
    E-mail ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  46. * Gebruik deze blokkeringsperiode om te investeren en direct bij u thuis te verdienen ..... Postvak in om aan de slag te gaan! *

    Investeer € 300 om € 3000 te verdienen
    Investeer € 400 om € 4000 te verdienen
    Investeer € 500 om € 5000 te verdienen
    Investeer € 600 om € 6000 te verdienen
    Investeer € 700 om € 7000 te verdienen
    Investeer € 8000 om € 80.000 te verdienen
    Investeer € 9.000 om € 90.000 te verdienen

    Alles in 7 dagen winst en 100% uitbetaling is verzekerd. Als u geïnteresseerd bent om bij ons te investeren, neem dan nu contact met ons op via WhatsApp +15022064419 of e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ons voorgestelde aanbod voor klanten in het nieuwe jaar is positief en volledig toegewijd, dus als u met ons samenwerkt, krijgt u maximale zekerheid dat u gefinancierd wordt, want we hebben een A + rating in financiering. Frank Loan Services (FLS) is door de jaren heen hoog gewaardeerd als een van de beste online bedrijven met een lagere rente. Als u financiering nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon (+ 1-713-389-6778) of e-mail: k.frankloans@gmail.com

    E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Beroep: Vastgoed / horeca
    functie: algemeen directeur
    Naam: Najwa Mohammed
    Stad: Miri
    Mijn lening kreeg ik: $10,5 miljoen
    rentevoet: 1%
    Mijn e-mail: najwamohammed369@gmail.com

    Hallo, ik dank allah almight voor de vriendelijkheid en zegeningen die ik kreeg van AASIMAHA ADILA LOAN FIRM dit jaar 2020, ik wil dat we dit medium mijn moslims in Maleisië laten, vorig jaar heb ik vaak een lening aangevraagd en ik ben dom, dit jaar Terwijl ik mijn zakelijk nieuws in Aljazeera bekeek, zag ik de naam AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM in een interview waarin ze hun pakketten uitlegden en hoe ze leningen en liefdadigheidsfondsen verstrekken aan degenen die dit jaar een bedrijf willen starten. Dus ik luisterde en nam contact met hen op met hun contacten op televisie, ik vroeg $10,5 miljoen aan, tegen een tarief van 1% en mijn lening werd goedgekeurd en ik kreeg mijn lening zo gemakkelijk mogelijk. Ik kreeg mijn lening en investeerde verder in het bezit van mijn man. Mijn man komt uit Indonesië, de overstroming die ons ouderlijk huis in Jakarta trof, sinds we de lening kregen, hebben we veel dingen geregeld en de bankschuld betaald. Als u een echte en legitieme leningmaatschappij wilt, kunt u zich nu aanmelden en uw lening krijgen. jezelf sterk te zijn en nooit op te geven. Hoe meer je valt, hoe sterker je wordt. Geef nooit op, wat er ook gebeurt. Doe een belofte aan je droom alsof je die aan je kind belooft. Ik hoop dat je een groter jaar hebt. Misschien zegene god ze god

    ALSTUBLIEFT NU
    E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. lening aanbod
    heeft u een lening nodig? Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Hallo Hoe gaat het vandaag? Heeft u behoefte aan een dringende lening nu binnen de komende 6 - 12 uur nu zonder enige stress of vertraging REMY. CREDIT is hier om al uw problemen op te lossen vandaag geven we lening tegen 2% rente e-mail ons nu voor uw dringende leningen
    Stuur ons een e-mail naar {remy.credit111@gmail.com}
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com
    Stuur ons een e-mail remy.credit111@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hallo, heb je financiële steun nodig? Heb je een lening nodig?
    Ik ben Susan Benson van Sunshine Financial Group. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Wij verlenen allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere). Wij verstrekken zowel langlopende als kortlopende leningen, gedekte en ongedekte leningen tegen een betaalbare rente van 3% per jaar. Als u dringend een lening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor. U kunt ons schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp of Telegram via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Met wat er over de hele wereld gebeurt, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen, sommigen vinden het zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, lage kredietscore , verhouding schuld / inkomen en vele andere redenen.

    We kunnen u helpen met een oplossing voor uw financiële uitdagingen, schrijf gewoon naar mijn kantoor en we helpen u met een lening die het beste bij u past. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld met financiële moeilijkheden te maken hebben gehad. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft, onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) OF;
    WhatsApp: +447903159998
    U kunt altijd en overal naar ons schrijven.
    2020 © ️Alle rechten voorbehouden

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Naam: ....... Zalina Diato
    Beroep ....... Directeur
    Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
    Rentevoet ..... 1%
    Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
    E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen enkele bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

    Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. caroline18@champlin.com password : caroline7793h3
    kgorczany@windler.info password : kgorczany7237
    okuneva.daniela@vonrueden.com password : 27934madisyn
    gaylord.madisyn@dietrich.org password : lordsky2882
    ldickens@hickle.biz password : chickenengland7263
    grady.lura@schaefer.com password : gradymiura27
    burnice.abernathy@hirthe.org password : burnicenikki11
    marcia13@bartoletti.org password : marcianolucky67
    dooley.benedict@sauer.com password : dooleychick6599
    hpfannerstill@reichel.com password : playboyrich98

    all paypal accounts are free with the money above all still active, if you can't log in, the password might have been changed by other visitors, to get the latest paypal hack updates please bookmark this website

    Tags
    leaked paypal, leaked paypal 2020, leaked paypal accounts
    Contact Kelvin Ericksson(blankatmmaster5555@gmail.com)
    WhatsApp +3197005032123

    BeantwoordenVerwijderen
  54. I got my already programmed and blank ATM card to withdraw the maximum of $100,000 MONTHLY for a maximum of 12 MONTHS. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $400,000 already. (perrythomas827@gmail.com) is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and he is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. Get yours from THOMAS PERRY Hackerz today! Just send an email to (perrythomas827@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Dag iedereen,

    Ik zal je een geheim vertellen van rijk worden met bitcoin-investeringen “een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in het hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn en te blijven worstelen, begin binnen 7 dagen meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals wij.Investeringsplannen zijn nu open met een minimale investering van € 200, je kunt in 7 dagen € 2.000 verdienen , Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    Investeer € 200, verdien € 2.000

    Investeer € 500, verdien € 5.000

    Investeer € 700, verdien € 7.000

    Investeer € 1.000, verdien € 10.000

    Investeer € 2.000, verdien € 20.000

    Investeer € 5.000, verdien € 50.000

    Investeer € 7.000, verdien € 70.000

    Investeer € 10.000, verdien € 100.000

    Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp +17657050044

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik ben 51 jaar oud. Een zakenvrouw. Ik had ooit problemen met de financiering
    mijn project / baan. Als het niet voor zijn goede vriend was die me binnenhaalde...
    GEORGE WILLIAMS LENINGBEDRIJF waar ik een lening van [$ 150.000] van zijn bedrijf kreeg. Toen ik contact met hen opnam, duurde het slechts 72 uur om mijn lening goed te keuren en over te schrijven naar mijn bankrekening nadat ik aan al hun
    modaliteiten bepaald in hun leencontract/reglement. Zelfs als
    je hebt een slechte kredietwaardigheid, ze bieden je nog steeds een gunst aan. als jij
    financiële noodhulp nodig hebt, kunt u vandaag nog contact met hen opnemen om een lening te ontvangen via dit e-mailadres: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Dit is om het grote publiek te informeren dat we momenteel leningen verstrekken aan mensen die financiële hulp nodig hebben tegen een lage rente van 3%. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening, neem dan contact met ons op voor meer informatie via: E-mail: protonloan2020@hotmail.com of Mobiel/Whatsapp: +44 7520647201

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Beste vriend,

    Als u een lening van welke aard dan ook nodig heeft: auto, hypotheek, zakelijk, huwelijk, betaaldag, persoonlijke en onroerendgoedlening enz. tegen een rentepercentage van 3% per jaar, neem dan alstublieft contact met ons op voor meer informatie. Lening zal binnen 2 - 3 werkdagen voor u beschikbaar zijn.

    E-mail: Mrrolandjohnson62@gmail.com

    Email.Mrrolandjohnson62@gmail.com


    Bedankt.
    De heer Roland Johnson
    Administratief Medewerker.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Heb je een lening nodig? Zit je in een financiële crisis of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of uw rekeningen te betalen of een mooi bedrijf te starten? U heeft een lage kredietscore en vindt het moeilijk om een kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Dit is uw kans om een lening te krijgen van onze organisatie. Wij bieden leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en nog veel meer. Persoonlijke lening, bedrijfsuitbreiding, opstarten van een bedrijf, onderwijs, consolidatie van schulden, leningen voor hard geld. Wij bieden leningen tegen een lage rente van 3%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: mrrolandjohnson62@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  64. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  65. hallo vrienden, ik was ooit verstrikt in schulden en ik besloot op zoek te gaan naar geld omdat ik zo wanhopig was dat was 2 jaar geleden ik ontmoette meer dan 7 online kredietverstrekkers die niet hielpen, maar ze verergerden mijn situatie ik werd opgelicht en ik was gefrustreerd mijn familie haatte me hierdoor en ik werd belachelijk gemaakt door mijn vrienden ik dacht dat het leven altijd ellendig voor me zou zijn pas drie maanden geleden toen ik een getuigenis zag van een vriend die zei dat hij een lening kreeg van een geldschieter dat is de heer DON CASTRO en eerst dacht ik dat het weer een oplichterij was, maar iets deed me geloven dat dit het wonder was dat ik zocht, dus besloot ik de geldschieter te e-mailen en ik kreeg antwoord van hem en tot mijn grootste verbazing nadat ik het formulier had ingevuld en het juiste proces was voltooid, ik kreeg mijn lening die ik had aangevraagd werd zonder enige vertraging op mijn rekening bijgeschreven en ik zei tegen mezelf dat ik dit niet voor mezelf zal houden en ik zei tegen hem, wat je voor mij hebt gedaan, ik zal verspreid uw bedrijf zo ver over de hele wereld als ik kan gaan als iemand ook een lening nodig heeft, raad ik je aan om contact op te nemen met de heer DON CASTRO via zijn e-mail: (bil.ingolfs@gmail.com) over hoe je ook je geld kunt krijgen en bedank me later, blijf gezegend mijn vriend

    Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden 2000 euro voor 500.000.000 euro. Neem voor meer informatie contact met ons op: dakany.endre@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Annuïteitenhypotheek zelf berekenen: extra aflossingen en rentewijziging

Gisteren schreef ik al hoe je zelf met excel kunt je annuïteitenhypotheek kan berekenen. Daarin schreef ik ook dat ik vandaag nog verder zou gaan met het toevoegen van extra aflossingen en laten zien hoe je een renteverandering kan toevoegen. Voordat ik begin heb ik uitgevonden hoe ik het bestand beschikbaar kan maken voor iedereen. Via deze link moet het bestand te downloaden zijn. Extra aflossingen Waar waren we gebleven? We hadden voor 360 maanden berekend wat de rente en de aflossing was en kwamen ook mooi op 0 euro uit aan het eind van de looptijd. Ons maandbedrag was €954,83. De eerste regels van de berekening zagen er als volgt uit. Om nu de extra aflossingen mogelijk te maken gaan we eerst een kolom voegen tussen de kolom aflossing en de kolom hpotheek na aflossing. Dat doe je door bovenaan op de "F" te klikken met je linker muisknop en daarna met je rechter muisknop. Uit het menuutje dat dan tevoorschijn komt kies je invoegen. In cel F6 (kolom F is nu d

Lagere maandlasten of de hypotheek inkorten?

Naar aanleiding van een opmerking op ons blog over de eerste aflossing van het jaar van In 10 jaar FO (of Simpelrijkleven) zijn we nogmaals gaan nadenken over aflossen op de annuïtaire hypotheek. Ze schreef daar zelf ook een mooie blog over. We kunnen in plaats van het verlagen van onze maandlasten na een extra aflossing ook kiezen voor looptijdverkorting. Daarmee hou je het maandbedrag dat je betaalt (nagenoeg) gelijk na een extra aflossing, maar wordt het aantal resterende termijnen aangepast. Omdat je minder rente betaalt blijft er per maand meer over om regulier af te lossen. Wij hebben daar dus de afgelopen week ook eens naar gekeken. We kwamen tot zaken die we moesten of wilden uitzoeken voordat we er een besluit over konden nemen: Laten de hypotheekvoorwaarden het toe? Vinden we onze huidige maandlasten al laag genoeg? Hoeveel tijd winnen we er nou echt mee? Op die eerste twee vragen konden we snel antwoord vinden. De hypotheekvoorwaarden laten looptijdverkortin

Hypotheekweg is weg

Na een tijdje dubbele berichten met een link naar ons nieuwe blog te hebben geschreven, trekken we nu echt de stekker uit dit blog.  We gaan nu volledig verder op www.financieelvrijer.nl .  We hopen jullie daar allemaal ook weer te zien....