zondag 18 juni 2017

Inspiratie

Wat een geweldige (mid)dag heb ik (M) gisteren gehad bij de bloggersbijeenkomst. Een groep zeer open en inspirerende mensen die me op een heleboel nieuwe ideeen hebben gebracht. Zaken om het samen over te hebben, en mogelijk nieuwe plannen voor te maken. En heel veel voer om over te bloggen de komende tijd. Maar veel schiet nu nog door mijn hoofd en moet nog even bezinken en geordend worden.

Ook was het zeer leuk om eens "het gezicht achter de blog" te zien. Soms kwam dat gezicht best overeen met wat ik erbij gedacht had, maar soms ook helemaal niet. Er waren zelfs niet-bloggers die wel de vele blogs lezen.

Al met al een zeer leuke en inspirerende middag, ondanks het feit dat ik zelf eerder naar huis moest.. ik ga een volgende keer zeker weer als het in de agenda past...

12 opmerkingen:

 1. Was fijn hè? En inderdaad heel leuk om nu wat gezichten van medebloggers te kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog bedankt voor het adres doorgeven, echter kwam het toch niet helemaal uit met onze activiteiten van de dag. Leuk te lezen dat het vruchtbaar is voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het een goede dag was in Utrecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als een interessante en leerzame middag. Ik overweeg er de volgende keer ook bij te zijn. Is er al een volgende datum bekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa, was erg leuk. Heb je helaas weinig gesproken. Ook ik ben nog even aan het bijkomen van alle ideeën die ik heb opgedaan. Ben net met een blogje bezig hierover.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof dat je erbij was. We kijken naar een nieuwe datum en locatie.

  Bij mij moet het ook steeds bezinken om dan tot de actie over te gaan: blogpost, plan aanpassen,...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je er was! Hoop je volgende keer nog wat langer te kunnen spreken. Maar met 28 man/vrouw was het dan ook best gezellig :-)

  BeantwoordenVerwijderen