woensdag 29 juni 2016

Regen, regen, regen

hebben jullie ook zo het gevoel alsof het alleen maar regent de laatste weken?

Voor ons gevoel regent het elke dag wel (even).. Dat wakkert bij ons wel het gevoel aan dat we heel graag op vakantie naar de zo'n willen. Dat hebben we al wel geboekt, er wacht ons een mooie staanplaats op een camping in en aan de Dordogne. Maar daar moeten we nog even geduld voor hebben..

Wel is dit gunstig voor de waterrekening. De tuin hoeft niet gesproeid te worden en weggeven ook het zwembadje voor dochterlief niet te vullen... Maar dat is dan ook wel het enige...

Kijken jullie door dit weer ook extra uit naar de vakantie?

4 opmerkingen:

 1. Elk jaar weer het zelfde hier met het weer:(
  Gelukkig gaan we over 5 weken naar Amerika, en in de meivakantie zijn we daar ook geweest, dus zon genoeg!Maar baal wel van dit Hollandse klimaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier in het gedeelte van Nederland waar ik woon
  is weinig regen gevallen. Ik vind het prima weer, mag van mij de hele zomer zo blijven.
  H.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik loop vaak buiten met de honden en dan merk je pas dat het eigenlijk heel vaak mee valt. Vanmorgen nog wat miezer bij de eerste lange wandeling. Vanmiddag heerlijk weer zonder jas bij de tweede ronde en over een uurtje/twee uurtjes lijkt het ook weer droog te zijn. Een mooie dag! Regen als ik binnen ben vind ik best lekker. Gezellig om een kaarsje aan te steken. Ik geniet van de seizoenen en ons klimaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het regent vaak idd. Prima slakkenweer. Vreselijke slakken.
  Omdat als het droog is ik of wil moestuinieren of varen, is het wel fijn, dat het regent. Dan kan ik mijn huiswerk of de administratie doen.
  De weekenden zijn dit jaar zonniger dan een jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen