zondag 29 januari 2017

Slapeloze nacht(en)

de afgelopen nachten hebben V en ik wat minder geslapen. Niet omdat we grote zorgen hebben, maar onze dochter heeft sinds donderdag de waterpokken. Had ze de eerste nacht nog niet zo veel last van jeuk, de afgelopen nacht werd ze zeer regelmatig wakker ervan.

En ik moet zeggen, dat hakt er nu veel meer in dan toen ze net geboren was en ze elke nacht nog moest drinken. Als je verwacht stel je je er op in en wij pasten ons ritme er ook op aan. Zelf vroeger naar bed en ook de impact van een aantal keer eruit in een nacht voelde minder groot dan nu het geval is.
Nu is het dus best een beetje afzien zo op de zondag... ­čśä Gelukkig is het nog een vrije dag.

Verder is dochter er vrij goed onder moet ik zeggen, ze voelt zich niet beroerd, alleen de jeuk als ze warm wordt in bed is heel vervelend..

5 opmerkingen:

 1. Ik weet niet of je zit te wachten op een ongevraagd advies maar ik geef t toch: in een badje met havermout vermindert de jeuk (de havermout dan wel even in een washandje doen, anders wordt het zo'n kliederboel). Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, die hadden we op internet ook gevonden.. lijkt iets te verlichten inderdaad..

   Verwijderen
 2. Ik zie dat iemand me al voor is geweest maar die tip van de havermout wilde ik ook geven. Werkt echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog zo'n ongevraagde tip. Mentholpoeder (Drogist, kruidvat, apotheek)Voor ons lang geleden maar ook bij de kleinkinderen hielp het.
  Sterkte, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen