donderdag 11 augustus 2016

Olympische Spelen: Weinig nachtrust

Ik (M) ben een behoorlijke sportliefhebber. Ik kijk graag sport, loop nu nog wel eens een rondje hard en heb in mijn jeugd ook aan de topsport mogen ruiken, ook al was ik voor de echte topsport niet goed genoeg.

Met nu de Olympische Spelen kijk ik zo veel mogelijk. En alhoewel ik nog niet "het Olympische gevoel" heb, gaan door het tijdverschil met Brazilië wel wat slaapuurtjes verloren. Toch nog even die wedstrijd afkijken is wat er de afgelopen avonden regelmatig door mijn schoot.

Mijn passie ligt toch wel bij het zwemmen, en dat gaat helaas niet zo goed dit jaar. Veel heb ik nog niet live gezien, maar iedere ochtend valt te lezen dat X de finale niet gehaald heeft. Wellicht dat daat afgelopen nacht verandering in gekomen, maar tot nu toe valt het wel erg tegen.

Gelukkig doen "we" het op de fiets een stuk beter met al 3 medailles, van elke kleur 1.

Kijken jullie ook naar de Olympische Spelen?

3 opmerkingen:

 1. Ja ik kijk ook de Olympische Spelen en constateer dat we momenteel meer teleurstellingen verzamelen dan medailles en met de meesten kan ik meehuilen. Het is achteraf iets te positief geweest te denken dat wij onze medaille spiegel zouden verbeteren. Aan de andere kant geniet ik van het Turnen waarbij Hans van Zetten ons informeert dat wij reuze trots mogen zijn dat wij daar prestaties leveren die er voor niet waren zoals in finales te gaan staan als land of individueel. Daar is geen medaille voor nodig. Ook Van Gaal doet ons beseffen dat we het goed doen. Ik kijk nu sporten en begin ze iedere Olympische Spelen meer te snappen en te waarderen zoals Handbal en Volleybal. Ik heb ook eens echt naar een bokswedstrijd gekeken. Alle 3 hadden voorheen niet mijn interessen.
  Zwemmen vind ik net als jij ook fantastisch om naar te kijken en ik vind het ook jammer dat dit in de nacht is. In het weekend wil ik de nacht wel opbreken maar door de weeks is me dat te veel dus lees ik vanochtend liever maar via nu.nl dat Ranomi in de finale staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de turners en turnsters heb ik inderdaad ook echt genoten. Unieke prestaties zetten die neer. Het voleybal zowel in de zaal en op het strand gaan ook goed...

   Verwijderen
 2. Ik kijk het erg weinig. Vind slaap nog altijd vele malen belangrijker voor mijzelf ;)

  BeantwoordenVerwijderen