Doorgaan naar hoofdcontent

Online verdiensten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb over onze online verdiensten. Die gaan best aardig.

Euroclix
Het saldo bij Euroclix loopt gestaag op. Intussen hebben we alweer zo'n €3.500 clixs bij elkaar gespaard. De afgelopen periode hebben via een link van Euroclix spullen bij bijvoorbeeld bol.com gekocht die extra clix opleverden en veel aan enquêtes meegedaan.
Ook heeft M de Euroclix creditcard aangevraagd, waarbij je voor elke bestede €10 2 clix krijgt. De eerste maand leverde dit 122 clix op.
In het begin van het jaar hebben we 2000 clix verzilverd, dat gaan we nu niet doen. Het idee is door te sparen tot de meest gunstige omwisselkoers.

Qassa
Met Qassa zijn we eigenlijk gestopt. Om zowel alle enquêtes van Qassa als Euroclix bij te houden ging wel erg veel tijd kosten. Wellicht dat we het nog een keertje oppakken om tot een betalingsbedrag te komen, maar dan houdt het echt op.

Recyclix
Met recyclix gaan de verdiensten erg goed. Via een referral is er €6 binnen gekomen, en ook de eigen verdiensten zijn aan het oplopen. Op dit moment hebben we zelf ca. € 14 verdiend. Dit hebben we echter geherinvesteerd. In totaal zouden we dus genoeg hebben om onze eerste uitbetaling te laten doen (minimum van €20), maar dat doen we nog niet. We hebben zelf ook €20 geïnvesteerd hierin en meer zullen we ook niet doen.

Adsense
De verdiensten aan de advertenties op de blog nemen elke maand een klein beetje toe. Ook de pageviews van de blog lopen langzaam op, dat zal er wel mee te maken hebben. Volgens de voorwaarden mag je geen bedragen noemen, maar we zijn nog niet in de buurt van het minimum voor een uitbetaling,

Reacties

 1. Verdient leuk die euroclix.. Maar het lijkt mij zoveel werk en ongewenste reclame en telefoontjes opleveren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog nooit telefoontjes gehad. En ik heb een apart mailadres ervoor dus het vervuilt mijn eigen inbox niet..

   Verwijderen
 2. Met Qassa was ik ook helemaal klaar! Ze hebben op een gegeven moment de hoeveelheid geld die je voor punten krijgt verlaagd! Eerst kreeg je per 1.000.000 punten €12,50 en dat verlaagden ze doodleuk naar 10 euro.
  Dan houdt het voor mij op.

  Het lijkt me dat je 3500 clix gespaard hebt. Want als je voor €3500 aan clix gespaard hebt, dan heb je bijna 206.000 clix verzameld en dat lijkt me nogal stug, zeker omdat je begin dit jaar 2000 clix ingewisseld hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat Recyclix goed loopt. Hier zitten we nu ieder op 140 euro per 5 weken. Ik heb mijn eigen inleg er op een dikke 500 euro na weer uit en daarna is het allemaal pure winst.

  Mocht je qua belegging nog op zoek zijn naar een leuke met hoog rendement, mail mij dan even. Dan geef ik door wat ik momenteel aan het testen ben. het rijke wijf apestaartje gmail punt com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wij kunnen ons eigen huis niet meer betalen

Dat klinkt wel als een heel dramatische mededelingen. Wees niet bang, we zitten niet in financiële nood. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de huizenprijzen bij ons in de wijk zo belachelijk hard aan het stijgen zijn dat wij nu niet voldoende hypotheek zouden kunnen krijgen om onze huidige woning, bij de huidige marktprijzen te kunnen financieren.

Wat is het geval? Vorige week ging er een huis bij ons in de straat in de verkoop. Uit interesse hebben we bij funda ingesteld dat we dan een mailtje krijgen. Dat huis is iets kleiner dan dat van ons, heeft een iets kleinere tuin en is verder van binnen wat gedateerd, maar op het oog nog in prima staat.

Dat huis staat nu te koop voor een vraagprijs van €285.000!!!!

Ter vergelijking, wij kochten ons huis in 2013 voor €191.000. Wij kochten toentertijd dat huis op alleen het inkomen van M. Dat was toen dusdanig ruim voldoende aan inkomen dat we nog een bouwdepot van €10.000 konden meefinancieren en een groter deel van de kosten koper dan heden…

Wij lossen niet af vanwege de wet Hillen

Nu de plannen uit het nieuwe regeerakkoord zo'n beetje allemaal al zijn uitgelekt, lijkt het meeste rumoer te ontstaan over het afbouwen van de wet Hillen.
Die wet regelt dat als de hypotheekrenteaftrek waar je recht op zou hebben gelijk of lager is dan het eigenwoningforfait dat het saldo daarvan op 0 wordt gezet. Kort gezegd komt het er op neer dat wanneer je een aanzienlijk deel van, of geheel, je hypotheek hebt afgelost, je geen eigenwoningforfait meer betaalt. Ook heb je dan geen hypotheekrenteaftrek meer.

Nu lijkt het erop dat de nieuwe regering deze wet gaat schrappen of gaat afbouwen. Dat zou betekenen dat je altijd het eigenwoningforfait betaalt, ook als je geen hypotheekrenteaftrek meer hebt. Daar wordt nu moord en brand over geschreeuwd. Het zou een boete op aflossen zijn.

Maar is dat ook zo? Geld is tijd schreef hier al eens wat over.

Want volgens mij is het nog steeds goedkoper om af te lossen. Elke euro die je aflost bespaart namelijk in je lasten, daar doet het eige…

Hoe wij binnen 3 jaar €40.000 extra aflosten

Een paar dagen terug schreven wij al dat we met onze nieuwste extra aflossing de mijlpaal van €40.000 aan extra aflossingen gehaald hebben.

Onze eerste extra aflossing deden we in juni 2015, dus al deze aflossingen deden we in net geen drie jaar tijd. We vonden het wel leuk om te delen hoe we tot dit toch wel aanzienlijke bedrag zijn gekomen in die drie jaar tijd.

Alle kleine beetjes helpen
De eerste aflossing was eigenlijk het nog openstaande bedrag van het bouwdepot dat we bij onze hypotheek hadden afgesloten. Dit kun je ook lezen op onze hypotheekpagina. Na die aflossing en de daarbij behorende lagere maandlasten begon bij ons het kwartje te vallen: Dat aflossen kan ons best helpen om het financieel wat ruimer te krijgen.
In 2015 deden we daarna nog twee extra aflossingen, één om het aflossingsvrije deel weer op een mooi rond getal te krijgen en één op de annuïtaire hypotheek.

Daarna gingen we eigenlijk van start met kleine maandelijkse bedragen. We startten met €125 per maand o…