vrijdag 22 juli 2016

Online verdiensten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb over onze online verdiensten. Die gaan best aardig.

Euroclix
Het saldo bij Euroclix loopt gestaag op. Intussen hebben we alweer zo'n €3.500 clixs bij elkaar gespaard. De afgelopen periode hebben via een link van Euroclix spullen bij bijvoorbeeld bol.com gekocht die extra clix opleverden en veel aan enquêtes meegedaan.
Ook heeft M de Euroclix creditcard aangevraagd, waarbij je voor elke bestede €10 2 clix krijgt. De eerste maand leverde dit 122 clix op.
In het begin van het jaar hebben we 2000 clix verzilverd, dat gaan we nu niet doen. Het idee is door te sparen tot de meest gunstige omwisselkoers.

Qassa
Met Qassa zijn we eigenlijk gestopt. Om zowel alle enquêtes van Qassa als Euroclix bij te houden ging wel erg veel tijd kosten. Wellicht dat we het nog een keertje oppakken om tot een betalingsbedrag te komen, maar dan houdt het echt op.

Recyclix
Met recyclix gaan de verdiensten erg goed. Via een referral is er €6 binnen gekomen, en ook de eigen verdiensten zijn aan het oplopen. Op dit moment hebben we zelf ca. € 14 verdiend. Dit hebben we echter geherinvesteerd. In totaal zouden we dus genoeg hebben om onze eerste uitbetaling te laten doen (minimum van €20), maar dat doen we nog niet. We hebben zelf ook €20 geïnvesteerd hierin en meer zullen we ook niet doen.

Adsense
De verdiensten aan de advertenties op de blog nemen elke maand een klein beetje toe. Ook de pageviews van de blog lopen langzaam op, dat zal er wel mee te maken hebben. Volgens de voorwaarden mag je geen bedragen noemen, maar we zijn nog niet in de buurt van het minimum voor een uitbetaling,

6 opmerkingen:

 1. Verdient leuk die euroclix.. Maar het lijkt mij zoveel werk en ongewenste reclame en telefoontjes opleveren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog nooit telefoontjes gehad. En ik heb een apart mailadres ervoor dus het vervuilt mijn eigen inbox niet..

   Verwijderen
 2. Met Qassa was ik ook helemaal klaar! Ze hebben op een gegeven moment de hoeveelheid geld die je voor punten krijgt verlaagd! Eerst kreeg je per 1.000.000 punten €12,50 en dat verlaagden ze doodleuk naar 10 euro.
  Dan houdt het voor mij op.

  Het lijkt me dat je 3500 clix gespaard hebt. Want als je voor €3500 aan clix gespaard hebt, dan heb je bijna 206.000 clix verzameld en dat lijkt me nogal stug, zeker omdat je begin dit jaar 2000 clix ingewisseld hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat Recyclix goed loopt. Hier zitten we nu ieder op 140 euro per 5 weken. Ik heb mijn eigen inleg er op een dikke 500 euro na weer uit en daarna is het allemaal pure winst.

  Mocht je qua belegging nog op zoek zijn naar een leuke met hoog rendement, mail mij dan even. Dan geef ik door wat ik momenteel aan het testen ben. het rijke wijf apestaartje gmail punt com

  BeantwoordenVerwijderen