maandag 13 juni 2016

Extra inkomsten: een update

De laatste tijd zijn we weer wat spullen aan het verkopen op marktplaats. Vooral wat oude hobbyspullen van V en wat bordspellen die we nooit (meer) spelen en zeer waarschijnlijk ook niet meer zullen gaan spelen. Daarmee hebben we in totaal nu zo'n €30 mee opgehaald in de afgelopen 2 weken. De opbrengsten van marktplaats stoppen we fysiek in een potje voor

Met recyclix beginnen de eerste inkomsten ook binnen te lopen. In totaal hebben we nu in 8 weken ruim 7 euro verdiend. Die hebben we echter gelijk weer geïnvesteerd in nieuw afval om sneller het geld te laten groeien. 

Daarnaast heeft het klikken op mailtjes en het invullen van enquettes bij Euroclix heeft de laatste tijd ook weer meer dan 2.000 clix opgeleverd (€20). We gaan dit nog niet laten uitbetalen, omdat clix meer waard worden als je een hoger aantal bij elkaar gespaard hebt. 
En we hebben het vermoeden dat de clix nu sneller zullen gaan stijgen. We hebben namelijk een Euroclix creditcard aangevraagd. Bij elke uitgave van €10 ontvang je 2 clix. Als we daar dan onze normale uitgaven mee doen, kunnen we zo lekker wat sneller aan clix sparen. Het is natuurlijk wel de kunst om geen uitgaven te gaan doen die we niet nodig hebben natuurlijk.

Hoe proberen jullie extra inkomsten te genereren? 

4 opmerkingen:

 1. Ik ben op het moment wat minder actief om extra inkomsten te generen, maar doet dit ook vooral via Euroclix en Qassa. Daarnaast ontvang ik wat extra's met Google Adsense op mijn blog. Ik doe er nog niets mee, ik zet het apart op een spaarrekening. Ik vind het een leuke manier om kleine beetjes bij elkaar te sparen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. werken.. :p heb wisselend werk qua uren en dus ook qua inkomsten, maar meestal geen tijd over omdat we ook nog 2 jonge kinderen hebben. tijd voor extra inkomsten heb ik dus niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via Euroclix en op het moment idd ook veel via Marktplaats. En soms doe ik wat enquetes; dat levert niet altijd geld op, maar ook wel eens bonnen. Die schelen me dan weer geld bij verjaardagscadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een tijdje Euroclix gedaan, maar het kostte zo ontzettend veel tijd om er iets voor te krijgen (zeker omdat ik nooit iets kocht bij de sites waar ik heengelinkt werd). Dus ik ga ook voor Marktplaats. Als er nog iemand een kinderbedje nodig heeft... :-)

  BeantwoordenVerwijderen