Doorgaan naar hoofdcontent

Aangemeld op recyclix

Na vanmorgen het blog van Verlossende Aflossers gelezen te hebben, heb ik mij vanmorgen via hun referral link ook aangemeld bij Recyclix.
Letterlijk in een paar stappen ben je aangemeld en krijg je €20 aanmeldbonus. Tenminste als je je via een referral link aangemeld hebt.

Van die bonus heb ik nu 100 kilo afval gekocht. Dat wordt dan gerecycled en is dan meer geld waard. Na een week is je afval al 50% meer waard, na 3 weken is de waarde verdubbeld en aan het eind van de cyclus, na 5 weken in totaal, is het afval 3x zo veel waard.
Dat krijg je natuurlijk niet allemaal. Als ik het allemaal goed begrepen heb, krijg je 14% van je ingelegde bedrag als rendement.

Dat rendement kun je dan herinvesteren of laten uitbetalen. Ook al kun je pas laten uitbetalen vanaf €20. Als je voor uitbetalen kiest, wordt dat opgespaard totdat je uiteindelijk boven die 20 euro uitkomt. Hoe ik het ga doen weet ik nog niet. Of ik de winst opnieuw investeer of niet. Ik ga daar in de komende 5 weken (de duur van de eerste cyclus).

Grafisch ziet het er mooi uit. Hieronder laat ik wat plaatjes zien. Er wordt ook virtueel bijgehouden hoeveel je afval intussen waard is. Zo is in 3 uur tijd de waarde van mijn 100 kg afval al met 9 cent toegenomen.Wil je zelf ook eens kijken op de website, of wil je ook zelf beginnen dan kan dat via deze link. Als je je via die link aanmeldt en je gegevens invult krijg je die €20 welkomstbonus en kun je aan de slag zonder zelf geld te investeren. Je wordt dan een referral van mij, en als je daarna eigen geld investeert krijg ik daar ook een percentage over. En zelfs Verlossende Aflossers krijgen daarvan ook nog een klein(er) percentage omdat ik me via hun heb aangemeld.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen..

Reacties

 1. Grappig dat jij het ook gaat proberen. Moet je zelf ook steeds actief dingen doen? Of gaat het allemaal vanzelf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat ik tot nu toe gezien heb kun je na het afronden van stappen ervoor kiezen om automatisch door te gaan of om de volgende stappen zelf te activeren.
   Maar ik zal in de gaten houden hoe het werkt...

   Verwijderen
 2. Leuk dat je er ook over blogt en wens je veel referrals toe. Dat is een leuke bijkomstigheid. Nu geduld maar na 3 wkn is het al leuk om je eerste winst te zien gereserveerd staan in je account.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zolang je gratis geld investeert kan het geen kwaad. Maar ik zou me niet rijk rekenen en zelf geld gaan investeren. Dit hele verhaaltje riekt naar ponzifraude

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las je blogpost vanmorgen. Die had net een dag eerder moeten komen. Zelf net €20 geïnvesteerd, maar daar hou ik het dan maar even bij...

   Verwijderen
  2. Menno, als je snel wilt terugverdienen voor je gevoel dat je die eigen geld niet verloren hebt, raad ik je aan automatisch met 'take profit', je optie 2 en de cycles laten lopen. binnen 4x 5wkn heb je je 20 euro terug. Maak je geen zorgen, je verdient deze echt terug! En als er mensen via jou insteken dan gaat het net als bij mij sneller.

   Verder vermoed rentenier dat dit een Ponzi is en is het niet bewezen. Zelf betwijfel ik dat. Maar weer vooral voorzichtig als je het niet vertrouwd. Waar je nu op getest wordt is geduld. En als je 5x 5wkn durft te wachten met uitbetalen dan zal ze ook je eerste winst terughalen. Reken dat maar uit hoeveel percent dat is van je eigen inleg. Dat krijg je niet van de bank.

   Op nog even de vraag van Rentenier of recycle business werkelijk zo groot is, ik denk van wel. Dat is echt een nieuw draaiende economie.

   Maar ik zit hier te veel het welles nietes te verdedigen. Tijd zal het leren, na 5 maanden weet je zelf meer en doe dan ook niet meer investeren toch je er meer vertrouwen in hebt. En mocht je in het schip gaan, dan stort ik bij jouw mijn 2 euro commissie naar je! Moet je maar naar deze reactie verwijzen :-) mijn mail heb je.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wij kunnen ons eigen huis niet meer betalen

Dat klinkt wel als een heel dramatische mededelingen. Wees niet bang, we zitten niet in financiële nood. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de huizenprijzen bij ons in de wijk zo belachelijk hard aan het stijgen zijn dat wij nu niet voldoende hypotheek zouden kunnen krijgen om onze huidige woning, bij de huidige marktprijzen te kunnen financieren.

Wat is het geval? Vorige week ging er een huis bij ons in de straat in de verkoop. Uit interesse hebben we bij funda ingesteld dat we dan een mailtje krijgen. Dat huis is iets kleiner dan dat van ons, heeft een iets kleinere tuin en is verder van binnen wat gedateerd, maar op het oog nog in prima staat.

Dat huis staat nu te koop voor een vraagprijs van €285.000!!!!

Ter vergelijking, wij kochten ons huis in 2013 voor €191.000. Wij kochten toentertijd dat huis op alleen het inkomen van M. Dat was toen dusdanig ruim voldoende aan inkomen dat we nog een bouwdepot van €10.000 konden meefinancieren en een groter deel van de kosten koper dan heden…

Hoe wij binnen 3 jaar €40.000 extra aflosten

Een paar dagen terug schreven wij al dat we met onze nieuwste extra aflossing de mijlpaal van €40.000 aan extra aflossingen gehaald hebben.

Onze eerste extra aflossing deden we in juni 2015, dus al deze aflossingen deden we in net geen drie jaar tijd. We vonden het wel leuk om te delen hoe we tot dit toch wel aanzienlijke bedrag zijn gekomen in die drie jaar tijd.

Alle kleine beetjes helpen
De eerste aflossing was eigenlijk het nog openstaande bedrag van het bouwdepot dat we bij onze hypotheek hadden afgesloten. Dit kun je ook lezen op onze hypotheekpagina. Na die aflossing en de daarbij behorende lagere maandlasten begon bij ons het kwartje te vallen: Dat aflossen kan ons best helpen om het financieel wat ruimer te krijgen.
In 2015 deden we daarna nog twee extra aflossingen, één om het aflossingsvrije deel weer op een mooi rond getal te krijgen en één op de annuïtaire hypotheek.

Daarna gingen we eigenlijk van start met kleine maandelijkse bedragen. We startten met €125 per maand o…

Wij lossen niet af vanwege de wet Hillen

Nu de plannen uit het nieuwe regeerakkoord zo'n beetje allemaal al zijn uitgelekt, lijkt het meeste rumoer te ontstaan over het afbouwen van de wet Hillen.
Die wet regelt dat als de hypotheekrenteaftrek waar je recht op zou hebben gelijk of lager is dan het eigenwoningforfait dat het saldo daarvan op 0 wordt gezet. Kort gezegd komt het er op neer dat wanneer je een aanzienlijk deel van, of geheel, je hypotheek hebt afgelost, je geen eigenwoningforfait meer betaalt. Ook heb je dan geen hypotheekrenteaftrek meer.

Nu lijkt het erop dat de nieuwe regering deze wet gaat schrappen of gaat afbouwen. Dat zou betekenen dat je altijd het eigenwoningforfait betaalt, ook als je geen hypotheekrenteaftrek meer hebt. Daar wordt nu moord en brand over geschreeuwd. Het zou een boete op aflossen zijn.

Maar is dat ook zo? Geld is tijd schreef hier al eens wat over.

Want volgens mij is het nog steeds goedkoper om af te lossen. Elke euro die je aflost bespaart namelijk in je lasten, daar doet het eige…