zondag 13 maart 2016

Abonnementen: De dierentuin

Vorig jaar heb ik voor mijn verjaardag een abonnement voor de dierentuin gekregen. En aangezien ik weer bijna jarig ben, kreeg ik pasgeleden een brieft in de bus of ik mijn abonnement wilde verlengen of niet.

Dus dan is de vraag, gaan we vaak genoeg naar de dierentuin om het abonnement "eruit te halen"?

Het afgelopen jaar ben ik met dochterlief minsten 10x op mijn vrije woensdag naar de dierentuin geweest. Aangezien een los kaartje €19 kost, zou me dat €190 gekost hebben als ik geen abonnement gehad had. Nu kostte het maar €75. Dochter mag gratis naar binnen en mag dat komend jaar ook nog.

En als we een keer in het weekend met zijn allen zouden willen kan V ook nog eens met korting een kaartje kopen. Dus het lijkt mij een mooi abonnement om minstens nog een jaar te houden, ook omdat dochterlief het helemaal geweldig vindt in de "diejentui".

Naschrift:
De vraag is natuurlijk of je ook zo vaak zou gaan als als je geen abonnement zou hebben, maar gezien het plezier de kleine meid er in heeft ben ik juist erg te spreken over de mogelijkheid om te gaan wanneer je maar wil..


1 opmerking:

  1. Toen onze zoon nog kleiner was, hadden wij ook een abonnement bij de dierentuin. Kosten waren toen zo'n 55 euro. En later kwam er ook nog een goedkoper abonnement voor door de week (35 euro).
    Natuurlijk kun je je afvragen of je zonder abonnement ook zo vaak zou gaan, maar juist met kleine kinderen kun je dan even een uurtje of twee gaan. Dieren kijken en genieten van de fantastische speeltuinen. We gingen dan wel op de fiets en namen wat lekkers mee. Dat dat weer wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen