Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste euro's verdiend

In de kerstvakantie heb ik me aangemeld voor Euroclix. Afgelopen donderdag had ik daar de eerste 10 euro bij elkaar gespaard, best vlot dus.

Ik had eigenlijk niet verwacht zo snel aan de eerste 1.000 clix te komen. Ik heb hiervoor wel best aan wat onderzoekjes meegedaan, maar zo in de vrije avonduurtjes. Bij deze eerste clix zaten ook een startbonus en het invullen van allerlei gegevens, dus of de volgende 1.000 clix net zo snel gaan moet ik nog maar even afwachten.
Ik laat deze 10 euro nog niet uitbetalen. De volgende 1.000 clix leveren namelijk €15 op. En hoe hoger je je aantal laat oplopen voor je je laat uitbetalen, hoe hoger het uitgekeerde bedrag per clix.

Vandaag heb ik me ook aangemeld bij Qassa. Ik ben benieuwd of het sparen daar net zo vlot gaat als bij Euroclix. Dat gaan we zien. Bij Qassa zijn de aantallen die je spaart veel groter, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Voor elke miljoen punten krijg kun je 10 euro laten uitkeren.

Wil je zelf ook online wat geld verdienen, dan kun je je via de onderstaande links aanmelden. Als je die gebruikt help je mij ook nog een beetje.


Spaar geld met EuroClix


Reacties

 1. Bij merkt werkt Euroclix het beste van de spaarprogramma's. De inkomsten wisselen wel per maand, maar lopen wel gestaag op. Ook ik laat niet direct uitbetalen en wacht tot een betere wisselkoers. Wel een tip; sinds kort zijn de clix nog maar 2 jaar geldig. Wel opletten dat ze niet verlopen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor de tip! Als het goed is moet jij het ook gemerkt hebben, ik heb me via jouw links aangemeld...

   Verwijderen
  2. Wat leuk, bedankt! Er af en toe over bloggen werkt overigens goed voor het aanmelden van nieuwe leden. Ik probeer het niet te vaak te doen, maar eens per maand/2 maanden. Dan kan ik ook weer een update geven. Euroclix ging bij mij na een half jaar echt lopen. Daarvoor ging het langzaam. Er zijn overigens (consuminder)bloggers die al heel lang bloggen en gewoon jaarlijks bijna 1000 euro uit laten betalen. Het kan dus wel echt, het is vooral geduld houden.

   Verwijderen
 2. Ik doe ook mee met Clix en laat altijd uitbetalen bij 25,-
  met Qassa gaat het een heel heel stuk minder snel, maar ach het kost maar een paar sec om even te klikken op de advertentie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier hetzelfde m.b.t. Qassa. Loopt veel minder snel als Euroclix, komt ook doordat ze geen inwisselkoers hebben en je krijgt minder coins als je meewerkt aan een onderzoek.

   Verwijderen
 3. Ik heb het een keer uitgerekend: uit laten betalen bij 20.000 clix is is de meeste gevallen het meest rendabel. Zelfs als je maar 2000 clix per jaar verdiend, dan hebben je clix al meer dan 3% rendement per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat had ik ook gezien. Ben benieuwd of ik zo lang kan wachten.. :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wij kunnen ons eigen huis niet meer betalen

Dat klinkt wel als een heel dramatische mededelingen. Wees niet bang, we zitten niet in financiële nood. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de huizenprijzen bij ons in de wijk zo belachelijk hard aan het stijgen zijn dat wij nu niet voldoende hypotheek zouden kunnen krijgen om onze huidige woning, bij de huidige marktprijzen te kunnen financieren.

Wat is het geval? Vorige week ging er een huis bij ons in de straat in de verkoop. Uit interesse hebben we bij funda ingesteld dat we dan een mailtje krijgen. Dat huis is iets kleiner dan dat van ons, heeft een iets kleinere tuin en is verder van binnen wat gedateerd, maar op het oog nog in prima staat.

Dat huis staat nu te koop voor een vraagprijs van €285.000!!!!

Ter vergelijking, wij kochten ons huis in 2013 voor €191.000. Wij kochten toentertijd dat huis op alleen het inkomen van M. Dat was toen dusdanig ruim voldoende aan inkomen dat we nog een bouwdepot van €10.000 konden meefinancieren en een groter deel van de kosten koper dan heden…

Hoe wij binnen 3 jaar €40.000 extra aflosten

Een paar dagen terug schreven wij al dat we met onze nieuwste extra aflossing de mijlpaal van €40.000 aan extra aflossingen gehaald hebben.

Onze eerste extra aflossing deden we in juni 2015, dus al deze aflossingen deden we in net geen drie jaar tijd. We vonden het wel leuk om te delen hoe we tot dit toch wel aanzienlijke bedrag zijn gekomen in die drie jaar tijd.

Alle kleine beetjes helpen
De eerste aflossing was eigenlijk het nog openstaande bedrag van het bouwdepot dat we bij onze hypotheek hadden afgesloten. Dit kun je ook lezen op onze hypotheekpagina. Na die aflossing en de daarbij behorende lagere maandlasten begon bij ons het kwartje te vallen: Dat aflossen kan ons best helpen om het financieel wat ruimer te krijgen.
In 2015 deden we daarna nog twee extra aflossingen, één om het aflossingsvrije deel weer op een mooi rond getal te krijgen en één op de annuïtaire hypotheek.

Daarna gingen we eigenlijk van start met kleine maandelijkse bedragen. We startten met €125 per maand o…

Annuïteitenhypotheek zelf berekenen: extra aflossingen en rentewijziging

Gisteren schreef ik al hoe je zelf met excel kunt je annuïteitenhypotheek kan berekenen. Daarin schreef ik ook dat ik vandaag nog verder zou gaan met het toevoegen van extra aflossingen en laten zien hoe je een renteverandering kan toevoegen.

Voordat ik begin heb ik uitgevonden hoe ik het bestand beschikbaar kan maken voor iedereen. Via deze link moet het bestand te downloaden zijn.

Extra aflossingen
Waar waren we gebleven? We hadden voor 360 maanden berekend wat de rente en de aflossing was en kwamen ook mooi op 0 euro uit aan het eind van de looptijd. Ons maandbedrag was €954,83.

De eerste regels van de berekening zagen er als volgt uit.

Om nu de extra aflossingen mogelijk te maken gaan we eerst een kolom voegen tussen de kolom aflossing en de kolom hpotheek na aflossing. Dat doe je door bovenaan op de "F" te klikken met je linker muisknop en daarna met je rechter muisknop. Uit het menuutje dat dan tevoorschijn komt kies je invoegen.
In cel F6 (kolom F is nu de lege kolom e…