zondag 4 september 2016

Online inkomsten: Eerste aanvraag Recyclix

Vanmorgen had ik €20 bij elkaar "verdiend" bij Recyclix. Dat is het minimumbedrag om uit te laten betalen. Ik heb gelijk een uitbetaling aangevraagd. Als deze uitbetaling daadwerkelijk op mijn rekening wordt gestort, heb ik geen eigen geld meer in Recyclix zitten, en is elke bij elkaar gespaarde uitbetaling daarna pure winst.

Ik weet dat een aantal van mijn lezers grote twijfels hebben bij Recyclix, en dat snap ik ook best wel. Ik moet eerst ook nog zien dat het bedrag op mijn rekening wordt gestort moet ik eerlijk bekennen. Ook al hoor en lees ik veel positieve verhalen erover.

Als het bedrag op mijn rekening is gestort, zal ik bij recyclix weer langzaam de gemaakte winst gaan herinvesteren om uiteindelijk op een hoeveelheid afval uit te komen dat ik elke 5 weken €20 kan laten uitbetalen. Dat zal nog wel even duren, aangezien ik nog niet op de helft van dat bedrag zit.

Ik zal binnenkort, ik hoop binnen een week, berichten als het geld gestort is, en ook als het niet het geval is.

Hoe loopt het met jullie online inkomsten?

9 opmerkingen:

 1. Ik zie regelmatig advertenties voor online surveys maar ik heb het nog nooit geprobeerd. Ik ben altijd bang dat het te goed is om waar te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik voorzie geen probleem met de uitbetaling. Zolang er mensen nieuw geld in blijven stoppen kan zo'n draaien zoals beloofd. Pas als die stroom ophoud wordt spontaan de stekker eruit getrokken. Dat kan even duren.

  Laten we hopen dat de pessimisten onder ons ongelijk hebben. Maar ik kan niet geloven dat een bedrijf met dergelijke rendementen zo'n omzichtige manier van financiering nodig zou zijn. Die zou gewoon bij een groot investeerder/bank aankloppen en na aflossing alle winst in eigen zak steken ipv meert duizenden mensen delen. Daarom geloof ik niet dat dit een echt rendement makend bedrijf is.

  Marslanden je er vroeg bij bent kun je natuurlijk wel rendement maken. Dat blijft een feit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens, ik kan het zelf niet duidelijker verwoorden:-)

   Verwijderen
  2. Ik snap jullie scepsis, daarom ben ik blij dat ik straks mijn geïnvesteerde 20 euro eruit heb. Dan zal ik er in ieder geval geen verlies meer op lijden..

   Verwijderen
  3. Jij niet ;)... Is niet geen aanval!, maar het zou mij persoonlijk wel dwars zitten als ik wist waar mijn "rendement" vandaan is gekomen als het achteraf wel fout blijkt. Dat terzijde verschilt het eigenlijk niet heel veel van de beursvloer tegenwoordig. Dat likt ook steeds meer op het zakkenkloppen van de onwetenden, en dat is wel legaal :P

   Verwijderen
 3. Antwoord o je vraag is ook zo vriendelijk ;P.

  Mijn inkomsten zijn traag. Dat komt doordat ik eigenlijk geen risico's neem, geen grote dingen. En de laatste tijd te weinig tijd voor vragenlijsten. Ik ben bij Euroclix aan het sparen naar de 10.000 punten en ik denk dat ik mij daarna afmeld. Wordt gek van de hoeveelheid mail.

  Uiteindelijk vind ik dat online geld verdienen veel werk voor weinig opbrengst. (Jeetje wat klink ik verwend) :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij euroclix ben ik ook gestopt met mails klikken en elke dag onderzoeken proberen te doen. Dat koste uiteindelijk meer tijd dan dat het opleverde in vergelijking met mijn aandeel van reviews bij Klezzer. Daar kan ik nu passief 3,5 euro pw ontvangen. Als je weer wat actief wordt door en review van een half uur a uur per week bij te dragen kan dat snel wel 5 a 6 euro opleveren. Dat is een veel snellere inkomstenbron.

   Afgelopen week heeft vriendenkorting van qurrent mij plots veel uitbetaald 5 x 25 euro. Met terugwerkende kracht bleken toch veel mensen weer via mijn 'referral' link zich hebben aangemeld.

   Uiteindelijk moet je met passief inkomen kijken wat het je ook aan energiekost.

   Verwijderen
 4. haha, komt goed met die uitbetaling, no worries. In ieder geval van harte gefeliciteerd met het veilig terug halen van je investering. Inmiddels ben ik al 7 maanden verder en wijzer. En met mijn passief inkomen van vriendenkorting van qurrent, klezzer en euroclix investeer ik toch weer meer om snel aan meer dan 2500kg te komen en mijn doel ook bijgesteld heb om naar de 5000 kg te gaan. Dat is de hoogte waar je per 5 wkn 140 euro er uit kan halen.

  Naarmate je er meer meer werkt je zoveel mogelijkheden hebt om 'smart' te investeren. En ook het besef dat elke euro die ik nu op mijn spaarrekening zet (potje Online inkomsten) daar onnodig laat zitten met een 0,4% terwijl dit snel investeren in Recyclix me 14% over 5wkn oplevert die je snel tot je beschikking kan krijgen vanaf 20 euro.

  Ik zal er ook nog over bloggen binnenkort hoe het mij allemaal vergaat, maar ik ziet het toch steeds meer als een interactieve spaarmethode.

  BeantwoordenVerwijderen