Doorgaan naar hoofdcontent

Aangemeld op recyclix

Na vanmorgen het blog van Verlossende Aflossers gelezen te hebben, heb ik mij vanmorgen via hun referral link ook aangemeld bij Recyclix.
Letterlijk in een paar stappen ben je aangemeld en krijg je €20 aanmeldbonus. Tenminste als je je via een referral link aangemeld hebt.

Van die bonus heb ik nu 100 kilo afval gekocht. Dat wordt dan gerecycled en is dan meer geld waard. Na een week is je afval al 50% meer waard, na 3 weken is de waarde verdubbeld en aan het eind van de cyclus, na 5 weken in totaal, is het afval 3x zo veel waard.
Dat krijg je natuurlijk niet allemaal. Als ik het allemaal goed begrepen heb, krijg je 14% van je ingelegde bedrag als rendement.

Dat rendement kun je dan herinvesteren of laten uitbetalen. Ook al kun je pas laten uitbetalen vanaf €20. Als je voor uitbetalen kiest, wordt dat opgespaard totdat je uiteindelijk boven die 20 euro uitkomt. Hoe ik het ga doen weet ik nog niet. Of ik de winst opnieuw investeer of niet. Ik ga daar in de komende 5 weken (de duur van de eerste cyclus).

Grafisch ziet het er mooi uit. Hieronder laat ik wat plaatjes zien. Er wordt ook virtueel bijgehouden hoeveel je afval intussen waard is. Zo is in 3 uur tijd de waarde van mijn 100 kg afval al met 9 cent toegenomen.Wil je zelf ook eens kijken op de website, of wil je ook zelf beginnen dan kan dat via deze link. Als je je via die link aanmeldt en je gegevens invult krijg je die €20 welkomstbonus en kun je aan de slag zonder zelf geld te investeren. Je wordt dan een referral van mij, en als je daarna eigen geld investeert krijg ik daar ook een percentage over. En zelfs Verlossende Aflossers krijgen daarvan ook nog een klein(er) percentage omdat ik me via hun heb aangemeld.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen..

Reacties

 1. Grappig dat jij het ook gaat proberen. Moet je zelf ook steeds actief dingen doen? Of gaat het allemaal vanzelf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat ik tot nu toe gezien heb kun je na het afronden van stappen ervoor kiezen om automatisch door te gaan of om de volgende stappen zelf te activeren.
   Maar ik zal in de gaten houden hoe het werkt...

   Verwijderen
 2. Leuk dat je er ook over blogt en wens je veel referrals toe. Dat is een leuke bijkomstigheid. Nu geduld maar na 3 wkn is het al leuk om je eerste winst te zien gereserveerd staan in je account.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zolang je gratis geld investeert kan het geen kwaad. Maar ik zou me niet rijk rekenen en zelf geld gaan investeren. Dit hele verhaaltje riekt naar ponzifraude

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las je blogpost vanmorgen. Die had net een dag eerder moeten komen. Zelf net €20 geïnvesteerd, maar daar hou ik het dan maar even bij...

   Verwijderen
  2. Menno, als je snel wilt terugverdienen voor je gevoel dat je die eigen geld niet verloren hebt, raad ik je aan automatisch met 'take profit', je optie 2 en de cycles laten lopen. binnen 4x 5wkn heb je je 20 euro terug. Maak je geen zorgen, je verdient deze echt terug! En als er mensen via jou insteken dan gaat het net als bij mij sneller.

   Verder vermoed rentenier dat dit een Ponzi is en is het niet bewezen. Zelf betwijfel ik dat. Maar weer vooral voorzichtig als je het niet vertrouwd. Waar je nu op getest wordt is geduld. En als je 5x 5wkn durft te wachten met uitbetalen dan zal ze ook je eerste winst terughalen. Reken dat maar uit hoeveel percent dat is van je eigen inleg. Dat krijg je niet van de bank.

   Op nog even de vraag van Rentenier of recycle business werkelijk zo groot is, ik denk van wel. Dat is echt een nieuw draaiende economie.

   Maar ik zit hier te veel het welles nietes te verdedigen. Tijd zal het leren, na 5 maanden weet je zelf meer en doe dan ook niet meer investeren toch je er meer vertrouwen in hebt. En mocht je in het schip gaan, dan stort ik bij jouw mijn 2 euro commissie naar je! Moet je maar naar deze reactie verwijzen :-) mijn mail heb je.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Annuïteitenhypotheek zelf berekenen: extra aflossingen en rentewijziging

Gisteren schreef ik al hoe je zelf met excel kunt je annuïteitenhypotheek kan berekenen. Daarin schreef ik ook dat ik vandaag nog verder zou gaan met het toevoegen van extra aflossingen en laten zien hoe je een renteverandering kan toevoegen. Voordat ik begin heb ik uitgevonden hoe ik het bestand beschikbaar kan maken voor iedereen. Via deze link moet het bestand te downloaden zijn. Extra aflossingen Waar waren we gebleven? We hadden voor 360 maanden berekend wat de rente en de aflossing was en kwamen ook mooi op 0 euro uit aan het eind van de looptijd. Ons maandbedrag was €954,83. De eerste regels van de berekening zagen er als volgt uit. Om nu de extra aflossingen mogelijk te maken gaan we eerst een kolom voegen tussen de kolom aflossing en de kolom hpotheek na aflossing. Dat doe je door bovenaan op de "F" te klikken met je linker muisknop en daarna met je rechter muisknop. Uit het menuutje dat dan tevoorschijn komt kies je invoegen. In cel F6 (kolom F is nu d

Annuïteitenhypotheek zelf berekenen

Begin december schreef ik over het narekenen van onze annuïteiten hypotheek. Daar bood ik aan  om een tutorial te maken hoe je zelf kunt uitrekenen wat je maandlasten worden als je bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluit of een hypotheekdeel om wilt zetten naar een annuïteiten hypotheek. Ik zou ook wel een excel bestand willen klaarzetten die je zou kunnen downloaden, maar ik heb nog niet uitgevonden hoe ik dat doe in blogger, zonder mijn privédropbox open te zetten. Tips zijn daarvoor meer dan welkom. Waarschuwing: door de vele screenshots is dit best een lange blog geworden. Maar terug naar het onderwerp van deze blogpost, we gaan in excel een annuïtaire hypotheek bouwen.  Eerst maar eens de uitgangspunten van deze fictieve hypotheek: Startlening: €200.000 Hypotheekrente: 2% Looptijd 30 jaar De basis We beginnen met deze gegevens in te vullen. Zoals je misschien ziet heb ik de looptijd van de hypotheek in maanden gezet in plaats van in jaren. Dit kom

Lagere maandlasten of de hypotheek inkorten?

Naar aanleiding van een opmerking op ons blog over de eerste aflossing van het jaar van In 10 jaar FO (of Simpelrijkleven) zijn we nogmaals gaan nadenken over aflossen op de annuïtaire hypotheek. Ze schreef daar zelf ook een mooie blog over. We kunnen in plaats van het verlagen van onze maandlasten na een extra aflossing ook kiezen voor looptijdverkorting. Daarmee hou je het maandbedrag dat je betaalt (nagenoeg) gelijk na een extra aflossing, maar wordt het aantal resterende termijnen aangepast. Omdat je minder rente betaalt blijft er per maand meer over om regulier af te lossen. Wij hebben daar dus de afgelopen week ook eens naar gekeken. We kwamen tot zaken die we moesten of wilden uitzoeken voordat we er een besluit over konden nemen: Laten de hypotheekvoorwaarden het toe? Vinden we onze huidige maandlasten al laag genoeg? Hoeveel tijd winnen we er nou echt mee? Op die eerste twee vragen konden we snel antwoord vinden. De hypotheekvoorwaarden laten looptijdverkortin