Doorgaan naar hoofdcontent

Update passief inkomen en online verdiensten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over ons passief inkomen.

Naast de dividendinkomsten die we ontvangen door onze beleggingen, genereren we ook een zeer bescheiden inkomen door enquêtes in te vullen en met de advertenties op dit blog.






Dividendinkomsten
Vorige week zijn we door de barrière van €100 gegaan dit jaar en deze week zijn we het totaal aan dividendinkomsten van vorig jaar al gepasseerd. Als we dit jaar verder niet meer investeren zal ons dividendinkomen ergens tussen de €350 en €400 uitkomen. Investeringen staan voorlopig even stil omdat we ons jaardoel al bijna bereikt hebben en de andere financiële doelen aandacht vragen.

Je kunt onze dividendinkomsten vinden op de beleggenpagina.

Panelwizard
We hebben gisteren een uitbetaling ontvangen van Panelwizard. Ze hebben €24,20 overgemaakt. Hiermee komen de totale uitbetalingen op €38 uit. Overigens kon ik gisteren alweer met een onderzoek meedoen waarmee ik €5,30 verdiend heb.
Bij Panelwizard beantwoord je enquêtes en krijg je per beantwoorde vraag betaald. Dus als na een aantal vragen toch niet bij de doelgroep past, krijg je toch wat betaald. Dat is anders dan bij veel andere online enquêtes.
Panelwizard keert 2x per jaar uit wat je op dat moment bij elkaar gespaard hebt. Je kunt er overigens ook voor kiezen om je verdiende euro's te schenken aan diverse goede doelen.

Wil je zelf ook wat bijverdienen door enquêtes in te vullen, dan kun je je via deze link aanmelden.

Euroclix
Bij Euroclix zijn we nog aan het doorsparen voor een hogere uitkering. We zitten op dit moment op zo'n 3.300 clix en sparen door tot de 5.000. Dat zou dan een uitkering van €70 opleveren. Bij Euroclix kun je clix verdienen met het invullen van enquêtes, maar ook door via hun site online aankopen te doen. Je krijgt dan X clix per Y bedrag. Per webwinkel verschilt dat.
Wij maken ook gebruik van de Euroclix creditcard. Daar krijg je volgens mij 2 clix per €10 uitgegeven bedrag. Als je dus online aankoopt met die creditcard verdien je dus dubbel clix.

In totaal hebben wij al €120 laten uitkeren door Euroclix sinds we ermee begonnen zijn.

Wil je zelf ook sparen via Euroclix, dan kun je je aanmelden via deze link. Zowel jij als wij krijgen dan 150 clix cadeau, wat minimaal €1,50 waard is.

Adsense
Via google adsense plaatsen wij advertenties op dit blog. Voor zowel de vertoningen als het erop klikken krijgen we een kleine vergoeding. In januari kregen wij voor het eerst betaald door adsense en vorige maand hebben wij de limiet voor een tweede uitbetaling bereikt. We mogen volgens de voorwaarden geen bedragen noemen helaas, dus dat doen we ook niet.
Als de bezoekersaantallen op dit blog gelijk blijven kunnen we dit jaar nog één uitbetaling verwachten.

Alles bij elkaar zijn het nog geen megabedragen die we zo een beetje bij elkaar hosselen, maar alle beetjes helpen..

Hoe gaat het met jullie online inkomsten?

Reacties

  1. Bij mij gaat het goed, maar ik heb er dan ook mijn werk van gemaakt. Met Google Adsense ben ik altijd erg blij. Het is een uitstekende bron van inkomsten.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb toevallig mijn 5.000 + euroclix bereikt en verzoek tot uitbetaling aangevraagd van 70€. Deze wil ik samen met mijn 30€ uitbetaling van klezzer gebruiken om mijn allereerste investering doen in beleggen via DeGiro. Zodra dat geld er is dan zal ik jullie DeGiro link gebruiken om me dan eindelijk san te melden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weinig online inkomsten hier. adsense loopt niet zo hard als je weinig blogt ;) en verder alleen bij zinngeld 13 euro staan ;) dus maar gewoon hard blijven werken beide.. dat lukt dan wel weer goed deze maanden ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Annuïteitenhypotheek zelf berekenen: extra aflossingen en rentewijziging

Gisteren schreef ik al hoe je zelf met excel kunt je annuïteitenhypotheek kan berekenen. Daarin schreef ik ook dat ik vandaag nog verder zou gaan met het toevoegen van extra aflossingen en laten zien hoe je een renteverandering kan toevoegen. Voordat ik begin heb ik uitgevonden hoe ik het bestand beschikbaar kan maken voor iedereen. Via deze link moet het bestand te downloaden zijn. Extra aflossingen Waar waren we gebleven? We hadden voor 360 maanden berekend wat de rente en de aflossing was en kwamen ook mooi op 0 euro uit aan het eind van de looptijd. Ons maandbedrag was €954,83. De eerste regels van de berekening zagen er als volgt uit. Om nu de extra aflossingen mogelijk te maken gaan we eerst een kolom voegen tussen de kolom aflossing en de kolom hpotheek na aflossing. Dat doe je door bovenaan op de "F" te klikken met je linker muisknop en daarna met je rechter muisknop. Uit het menuutje dat dan tevoorschijn komt kies je invoegen. In cel F6 (kolom F is nu d

Lagere maandlasten of de hypotheek inkorten?

Naar aanleiding van een opmerking op ons blog over de eerste aflossing van het jaar van In 10 jaar FO (of Simpelrijkleven) zijn we nogmaals gaan nadenken over aflossen op de annuïtaire hypotheek. Ze schreef daar zelf ook een mooie blog over. We kunnen in plaats van het verlagen van onze maandlasten na een extra aflossing ook kiezen voor looptijdverkorting. Daarmee hou je het maandbedrag dat je betaalt (nagenoeg) gelijk na een extra aflossing, maar wordt het aantal resterende termijnen aangepast. Omdat je minder rente betaalt blijft er per maand meer over om regulier af te lossen. Wij hebben daar dus de afgelopen week ook eens naar gekeken. We kwamen tot zaken die we moesten of wilden uitzoeken voordat we er een besluit over konden nemen: Laten de hypotheekvoorwaarden het toe? Vinden we onze huidige maandlasten al laag genoeg? Hoeveel tijd winnen we er nou echt mee? Op die eerste twee vragen konden we snel antwoord vinden. De hypotheekvoorwaarden laten looptijdverkortin

Hypotheekweg is weg

Na een tijdje dubbele berichten met een link naar ons nieuwe blog te hebben geschreven, trekken we nu echt de stekker uit dit blog.  We gaan nu volledig verder op www.financieelvrijer.nl .  We hopen jullie daar allemaal ook weer te zien....