maandag 29 mei 2017

Weer helemaal opgeladen

Wat een heerlijk lang Hemelvaarsweekend was dit. We zijn van woensdag t/m zondag heerlijk in Limburg geweest. Met de vouwwagen hebben we gekampeerd in Landgraaf.
Dochterlief vond het helemaal geweldig, veel vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen (ze heeft nu de leeftijd dat ze ook mee kan doen met oudere kinderen).

Het weer hielp natuurlijk ook mee. Lekker lang buiten zitten, veel zwemmen in het (onverwarmde) zwembad, en een leuke speeltuin op de camping. We hebben één uitje gedaan, het sprookjesbos in Valkenburg. Een aanrader voor kinderen tot een jaar of 5, 6 vind ik.

Alleen zondag met het opbreken werden we overvallen door een moesonbui. We moesten helaas de vouwwagen daarom nat inpakken en thuis gelijk weer opzetten om te laten drogen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wel spreekt dat weer in het voordeel een caravan...

Maar we zijn wel weer helemaal opgeladen na deze fijne dagen. Vanaf morgen weer financiële blog.....

3 opmerkingen:

  1. Heb je beter gedaan dan wij. Twee keer dit lange weekend kids overgehad om te komen slapen. Nou ja, slapen.....en ze waren pas 4-5 jaar oud! En wel elke dag om 6:00 wakker. Nu hebben wij nog een extra weekend nodig. Was wel gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je je weer helemaal opgeladen voelt. Het was er ook echt prima weer voor!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen