vrijdag 14 oktober 2016

Ook hier de verwarming aan

Ook bij ons is gisteren voor het eerst dit seizoen de verwarming aan gegaan. V was gisteren de hele dag thuis en vond het onaangenaam in huis. Ook als ze bezig was.
Dus is gisteren de verwarming gisteren voor het eerst de thermostaat op 19,5 graden.

Dat het nog niet helemaal in het systeem zit bleek toen M thuis kwam na een zakelijk etentje. V was al naar bed, maar de verwarming stond nog aan. M heeft het minder snel koud dus die heet gelijk de thermostaat teruggezet.

Vandaag is M de hele dag thuis, de verwarming blijft dus lekker uit vandaag...

Hebben jullie de verwarming al aan gehad? En hoe hoog zetten jullie de thermostaat?

4 opmerkingen:

 1. Hier is de verwarming ook al even aan geweest. Een thermostaat hebben we niet. Ik zet de knop op bijna 2, in de winter op bijna 3. In de keuken op 1 en een punt. Ik geloof dat dit zo voor ongeveer 19 graden staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 18,5 is voor ons voldoende en het is hier ruim 19 graden dus voorlopig gaat hij nog niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben de chauffageketel nog niet opgestart en het is hier in de living en in de keuken 18°. Nog steeds genoeg voor ons.... Ik zet de verwarming pas aan als het in keuken en living minder dan 17° wordt. Ik ben nieuwsgierig hoelang we het dit jaar kunnen zonder verwarming. Vorig jaar heb ik de chauffageketel opgestart half oktober, het jaar voordien was het de eerste week van november. Afwachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier is het 16 graden en we zetten s'avonds ons zibro kacheltje aan, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen