vrijdag 10 juni 2016

Vakantieplannen

Al een tijdje waren we aan het kijken waar we dit jaar op vakantie zouden willen gaan. Op een gegeven moment hadden we een gebied uitgezocht waar we een aantal jaren geleden ook al eens geweest waren.

Zoals we een tijdje geleden al schreven kamperen wij graag. We gingen daarom op zoek naar een aantal campings in die regio. Uiteindelijk hielden we 2 campings over. Na goed lezen bleek één van die campings problemen te hebben met de warmwaterhuishouding bij de douches, dat was een reden voor ons om hem af te laten vallen..
De tweede was helaas al volgeboekt voor de periode dat wij op weg willen. Dus ook die viel af. Gelukkig hadden we nog een derde optie. De camping waar M en V drie jaar geleden, toen nog samen, al eens zijn geweest. Een camping die goed beviel, gelegen aan de rand van een pittoresk dorpje en in een gebied met de nodige bezienswaardigheden die we toen lang niet allemaal gezien hebben.

Gisteren hebben we voor 2 weken gereserveerd op die camping, met een optie op nog wat langer blijven. We hebben er nu al zin in.

Hebben jullie je vakantieplannen al rond? 

2 opmerkingen:

  1. Mijn man gaat met twee kinderen naar Liverpool!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja we gaan twee weken naar Chania op Kreta in de zomervakantie. Al geboekt en betaald.
    Nic

    BeantwoordenVerwijderen