Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste euro's verdiend

In de kerstvakantie heb ik me aangemeld voor Euroclix. Afgelopen donderdag had ik daar de eerste 10 euro bij elkaar gespaard, best vlot dus.

Ik had eigenlijk niet verwacht zo snel aan de eerste 1.000 clix te komen. Ik heb hiervoor wel best aan wat onderzoekjes meegedaan, maar zo in de vrije avonduurtjes. Bij deze eerste clix zaten ook een startbonus en het invullen van allerlei gegevens, dus of de volgende 1.000 clix net zo snel gaan moet ik nog maar even afwachten.
Ik laat deze 10 euro nog niet uitbetalen. De volgende 1.000 clix leveren namelijk €15 op. En hoe hoger je je aantal laat oplopen voor je je laat uitbetalen, hoe hoger het uitgekeerde bedrag per clix.

Vandaag heb ik me ook aangemeld bij Qassa. Ik ben benieuwd of het sparen daar net zo vlot gaat als bij Euroclix. Dat gaan we zien. Bij Qassa zijn de aantallen die je spaart veel groter, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Voor elke miljoen punten krijg kun je 10 euro laten uitkeren.

Wil je zelf ook online wat geld verdienen, dan kun je je via de onderstaande links aanmelden. Als je die gebruikt help je mij ook nog een beetje.


Spaar geld met EuroClix


Reacties

 1. Bij merkt werkt Euroclix het beste van de spaarprogramma's. De inkomsten wisselen wel per maand, maar lopen wel gestaag op. Ook ik laat niet direct uitbetalen en wacht tot een betere wisselkoers. Wel een tip; sinds kort zijn de clix nog maar 2 jaar geldig. Wel opletten dat ze niet verlopen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor de tip! Als het goed is moet jij het ook gemerkt hebben, ik heb me via jouw links aangemeld...

   Verwijderen
  2. Wat leuk, bedankt! Er af en toe over bloggen werkt overigens goed voor het aanmelden van nieuwe leden. Ik probeer het niet te vaak te doen, maar eens per maand/2 maanden. Dan kan ik ook weer een update geven. Euroclix ging bij mij na een half jaar echt lopen. Daarvoor ging het langzaam. Er zijn overigens (consuminder)bloggers die al heel lang bloggen en gewoon jaarlijks bijna 1000 euro uit laten betalen. Het kan dus wel echt, het is vooral geduld houden.

   Verwijderen
 2. Ik doe ook mee met Clix en laat altijd uitbetalen bij 25,-
  met Qassa gaat het een heel heel stuk minder snel, maar ach het kost maar een paar sec om even te klikken op de advertentie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier hetzelfde m.b.t. Qassa. Loopt veel minder snel als Euroclix, komt ook doordat ze geen inwisselkoers hebben en je krijgt minder coins als je meewerkt aan een onderzoek.

   Verwijderen
 3. Ik heb het een keer uitgerekend: uit laten betalen bij 20.000 clix is is de meeste gevallen het meest rendabel. Zelfs als je maar 2000 clix per jaar verdiend, dan hebben je clix al meer dan 3% rendement per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat had ik ook gezien. Ben benieuwd of ik zo lang kan wachten.. :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wij kunnen ons eigen huis niet meer betalen

Dat klinkt wel als een heel dramatische mededelingen. Wees niet bang, we zitten niet in financiële nood. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de huizenprijzen bij ons in de wijk zo belachelijk hard aan het stijgen zijn dat wij nu niet voldoende hypotheek zouden kunnen krijgen om onze huidige woning, bij de huidige marktprijzen te kunnen financieren.

Wat is het geval? Vorige week ging er een huis bij ons in de straat in de verkoop. Uit interesse hebben we bij funda ingesteld dat we dan een mailtje krijgen. Dat huis is iets kleiner dan dat van ons, heeft een iets kleinere tuin en is verder van binnen wat gedateerd, maar op het oog nog in prima staat.

Dat huis staat nu te koop voor een vraagprijs van €285.000!!!!

Ter vergelijking, wij kochten ons huis in 2013 voor €191.000. Wij kochten toentertijd dat huis op alleen het inkomen van M. Dat was toen dusdanig ruim voldoende aan inkomen dat we nog een bouwdepot van €10.000 konden meefinancieren en een groter deel van de kosten koper dan heden…

Hoe wij binnen 3 jaar €40.000 extra aflosten

Een paar dagen terug schreven wij al dat we met onze nieuwste extra aflossing de mijlpaal van €40.000 aan extra aflossingen gehaald hebben.

Onze eerste extra aflossing deden we in juni 2015, dus al deze aflossingen deden we in net geen drie jaar tijd. We vonden het wel leuk om te delen hoe we tot dit toch wel aanzienlijke bedrag zijn gekomen in die drie jaar tijd.

Alle kleine beetjes helpen
De eerste aflossing was eigenlijk het nog openstaande bedrag van het bouwdepot dat we bij onze hypotheek hadden afgesloten. Dit kun je ook lezen op onze hypotheekpagina. Na die aflossing en de daarbij behorende lagere maandlasten begon bij ons het kwartje te vallen: Dat aflossen kan ons best helpen om het financieel wat ruimer te krijgen.
In 2015 deden we daarna nog twee extra aflossingen, één om het aflossingsvrije deel weer op een mooi rond getal te krijgen en één op de annuïtaire hypotheek.

Daarna gingen we eigenlijk van start met kleine maandelijkse bedragen. We startten met €125 per maand o…

Wij lossen niet af vanwege de wet Hillen

Nu de plannen uit het nieuwe regeerakkoord zo'n beetje allemaal al zijn uitgelekt, lijkt het meeste rumoer te ontstaan over het afbouwen van de wet Hillen.
Die wet regelt dat als de hypotheekrenteaftrek waar je recht op zou hebben gelijk of lager is dan het eigenwoningforfait dat het saldo daarvan op 0 wordt gezet. Kort gezegd komt het er op neer dat wanneer je een aanzienlijk deel van, of geheel, je hypotheek hebt afgelost, je geen eigenwoningforfait meer betaalt. Ook heb je dan geen hypotheekrenteaftrek meer.

Nu lijkt het erop dat de nieuwe regering deze wet gaat schrappen of gaat afbouwen. Dat zou betekenen dat je altijd het eigenwoningforfait betaalt, ook als je geen hypotheekrenteaftrek meer hebt. Daar wordt nu moord en brand over geschreeuwd. Het zou een boete op aflossen zijn.

Maar is dat ook zo? Geld is tijd schreef hier al eens wat over.

Want volgens mij is het nog steeds goedkoper om af te lossen. Elke euro die je aflost bespaart namelijk in je lasten, daar doet het eige…