Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste euro's verdiend

In de kerstvakantie heb ik me aangemeld voor Euroclix. Afgelopen donderdag had ik daar de eerste 10 euro bij elkaar gespaard, best vlot dus.

Ik had eigenlijk niet verwacht zo snel aan de eerste 1.000 clix te komen. Ik heb hiervoor wel best aan wat onderzoekjes meegedaan, maar zo in de vrije avonduurtjes. Bij deze eerste clix zaten ook een startbonus en het invullen van allerlei gegevens, dus of de volgende 1.000 clix net zo snel gaan moet ik nog maar even afwachten.
Ik laat deze 10 euro nog niet uitbetalen. De volgende 1.000 clix leveren namelijk €15 op. En hoe hoger je je aantal laat oplopen voor je je laat uitbetalen, hoe hoger het uitgekeerde bedrag per clix.

Vandaag heb ik me ook aangemeld bij Qassa. Ik ben benieuwd of het sparen daar net zo vlot gaat als bij Euroclix. Dat gaan we zien. Bij Qassa zijn de aantallen die je spaart veel groter, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Voor elke miljoen punten krijg kun je 10 euro laten uitkeren.

Wil je zelf ook online wat geld verdienen, dan kun je je via de onderstaande links aanmelden. Als je die gebruikt help je mij ook nog een beetje.


Spaar geld met EuroClix


Reacties

 1. Bij merkt werkt Euroclix het beste van de spaarprogramma's. De inkomsten wisselen wel per maand, maar lopen wel gestaag op. Ook ik laat niet direct uitbetalen en wacht tot een betere wisselkoers. Wel een tip; sinds kort zijn de clix nog maar 2 jaar geldig. Wel opletten dat ze niet verlopen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor de tip! Als het goed is moet jij het ook gemerkt hebben, ik heb me via jouw links aangemeld...

   Verwijderen
  2. Wat leuk, bedankt! Er af en toe over bloggen werkt overigens goed voor het aanmelden van nieuwe leden. Ik probeer het niet te vaak te doen, maar eens per maand/2 maanden. Dan kan ik ook weer een update geven. Euroclix ging bij mij na een half jaar echt lopen. Daarvoor ging het langzaam. Er zijn overigens (consuminder)bloggers die al heel lang bloggen en gewoon jaarlijks bijna 1000 euro uit laten betalen. Het kan dus wel echt, het is vooral geduld houden.

   Verwijderen
 2. Ik doe ook mee met Clix en laat altijd uitbetalen bij 25,-
  met Qassa gaat het een heel heel stuk minder snel, maar ach het kost maar een paar sec om even te klikken op de advertentie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier hetzelfde m.b.t. Qassa. Loopt veel minder snel als Euroclix, komt ook doordat ze geen inwisselkoers hebben en je krijgt minder coins als je meewerkt aan een onderzoek.

   Verwijderen
 3. Ik heb het een keer uitgerekend: uit laten betalen bij 20.000 clix is is de meeste gevallen het meest rendabel. Zelfs als je maar 2000 clix per jaar verdiend, dan hebben je clix al meer dan 3% rendement per jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat had ik ook gezien. Ben benieuwd of ik zo lang kan wachten.. :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Annuïteitenhypotheek zelf berekenen: extra aflossingen en rentewijziging

Gisteren schreef ik al hoe je zelf met excel kunt je annuïteitenhypotheek kan berekenen. Daarin schreef ik ook dat ik vandaag nog verder zou gaan met het toevoegen van extra aflossingen en laten zien hoe je een renteverandering kan toevoegen.

Voordat ik begin heb ik uitgevonden hoe ik het bestand beschikbaar kan maken voor iedereen. Via deze link moet het bestand te downloaden zijn.

Extra aflossingen
Waar waren we gebleven? We hadden voor 360 maanden berekend wat de rente en de aflossing was en kwamen ook mooi op 0 euro uit aan het eind van de looptijd. Ons maandbedrag was €954,83.

De eerste regels van de berekening zagen er als volgt uit.

Om nu de extra aflossingen mogelijk te maken gaan we eerst een kolom voegen tussen de kolom aflossing en de kolom hpotheek na aflossing. Dat doe je door bovenaan op de "F" te klikken met je linker muisknop en daarna met je rechter muisknop. Uit het menuutje dat dan tevoorschijn komt kies je invoegen.
In cel F6 (kolom F is nu de lege kolom e…

De hypotheek: Een soort van terug bij af

De afgelopen jaren hebben we best wel wat extra afgelost op onze hypotheek. Dat deden we vooral om te voorkomen dat we ooit nog "onder water" zouden komen te staan mochten we ons huis willen verkopen, maar ook om de maandlasten te verlagen en eerder van onze hypotheek af te kunnen zijn.
Intussen is onze hypotheek een kleine €36.000 lager dan toen we het huis kochten in 2013 en is het gespaarde bedrag in onze spaarpolis gestegen met ruim €12.000. In totaal hebben we dus zo'n €48.000 van onze schuld afgehaald. De maandlasten zijn daarmee ook flink gedaald, in totaal met zo'n €155 per maand. De exacte cijfers kun je nalezen op de hypotheekpagina.

De afgelopen periode hebben we goed nagedacht over wat onze woonwensen zijn, of we nog willen verhuizen en wat we met de hypotheek willen. Daar kunnen we eigenlijk best kort over zijn: We willen best nog een keer verhuizen, maar niet in de huidige markt. We willen namelijk in de Randstad blijven en ondanks dat we nu een fikse …

Teruggave kinderopvangtoeslag

Afgelopen maandag schreef ik al dat de kosten voor de kinderopvang voor ons flink naar beneden zijn gegaan. Dinsdag ontvingen we bericht dat we nog een bedragje kinderopvangtoeslag krijgen over 2017. We krijgen daarom nog €186 uitgekeerd.

Dat geld gaat voorlopig even naar de spaarrekening. Aan het eind van het jaar maken we het jaarlijkse bedrag dat we sparen voor onze dochters over naar hun spaarrekeningen.
Althans, naar de spaarrekening van onze jongste dochter. Voor onze oudste dochter zijn we op dit moment bezig met het openen van een beleggingsrekening. Zij heeft intussen al best een aardig bedrag op haar spaarrekening staan. Daar zal ik binnenkort eens een blogje aan wijden.